پروتز سینه
نویسنده : مهدی جعفری 1401/08/18 - 1401/12/17

با انتخاب به جا بهترین جراح سینه در تهران میتوانید ظاهر سینههای خود را بهبود دهید. گاهی بر اثر افزایش سن در خانمها و یا عوامل دیگری مانند بارداری و شیردهی، سینهها دچار افتادگی وحتی عدم تقارن میشود و یا در برخی دیگر به دلایل ارثی بافت ماهیچهی کمی در این ناحیه وجود دارد، از این رو به دنبال روشی کم خطر برای افزایش سایز سینه خود و یا اصلاح فرم آن را هستند و یا به علت بزرگی بیش از حالت استاندارد تصمیم در کوچیک کردن دارند. ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با روش جراحی زیبایی سینه بیشتر آشنا کنیم تا بتوانید با کمک پروتز و یا تزریق چربی به فرم دلخواه خود برسید.
لایه خارجی پروتز سینه از سیلیکون و در برخی موارد از پلی اتیلن تشکیل شده است. داخل پروتز می تواند ژل سیلیکون و یا سالین وجود داشته باشد.
پروتزهای سیلیکونی، ظاهر طبیعی تری را نسبت به پروتزهای سالینی ایجاد می کنند و فرم های مختلفی دارند. پروتزهای مملوء از سالین، ظاهر به نسبت کمتر طبیعی دارند و احتمال پاره شدن آن ها بیشتر می باشد.
پروتز سینه قبل از جراحی و در طول جلسات مشاوره، اندازه پروتز و میزان کش آمدن پوست بررسی خواهد شد.
در خانم هایی که لاغر هستند، انتخاب پروتز سایز بزرگ باعث می شود سینه ظاهر طبیعی و زیبایی نداشته باشد.
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران با معاینات دقیقی که قبل از جراحی انجام می دهد، سایز مناسب پروتز را برای بیمار در نظر خواهد گرفت.
دکتر فوق تخصص جراحی سینه تهران
فهرست مطالب
1.هزینه عمل جراح سینه و پروتز چقدر است؟
2.جراحی و پروتز سینه چگونه انجام می شود؟
3.نحوه جراحی سینه و محل قرارگیری پروتز سینه
4.کاندید مناسب برای جراحی پروتز سینه چه کسانی هستند؟
5.جراحی پروتز سینه و ماندگاری آن چقدر است؟
6.جراحی، پروتز سینه و بارداری
7.اقدامات قبل و بعد از جراحی پروتز سینه چیست؟
8.عوارض پروتز سینه چیست؟
9-چرا افراد به دنبال جراحی پروتز سینه هستند؟
10-جراحی لیفت سینه و پروتز
11-برش در جراحی پروتز سینه
12-آیا پروتز سینه موجب سرطان می شود؟
1.هزینه عمل جراح سینه و پروتز چقدر است؟
قیمت پروتز سینه در تهران مانند سایر جراحیها به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1-دستمزد جراح
2-هزینه بیمارستان یا کلینیک
3-هزینه آزمایشات قبل عمل
4-هزینه داروهای تجویز شده
این عوامل در هر فرد متفاوت بوده و هزینه جراحی مختص هر شخص است، به همین دلیل برای تعیین دقیق آن بایستی به صورت حضوری به پزشک مورد نظر مراجعه کنید.
این نکته نیز حائز اهمیت است که به دلیل اینکه جراحی پروتز سینه یک عمل زیبایی محسوب میشود، تحت هیچ نوع بیمه درمانی قرار نمیگیرد
بهترین جراح سرطان سینه در تهران
برای اطلاع از انواع جراحی سینه به این صفحه مراجعه کنید
ویدیو مرتبط با جراحی پروتز سینه
2.جراحی و پروتز سینه در تهران چگونه انجام می شود؟
برای انجام این جراحی، دکتر متخصص در ابتدا و در اتاق عمل بیمار را بیهوش میکند. پس از آن در نواحی مشخص شده برشهایی را ایجاد میکند، که این برشها به اندازه پروتز و محل قرارگیری آن بستگی دارد. پس از این، جراح پروتزها را در محل موردنظر جاگذاری میکند و محل برشها را بخیه میزند. معمولا بخیههای استفاده شده قابل جذباند و نیازی به کشیدن آنها نیست.
انتخاب نوع و سایز پروتز و یا ایمپلنتبه درخواست و نظر پزشک بستگی دارد. پزشک با در نظر گرفتن اندازه سینه و بافت موجود در آن و همچنین میزان افتادگی آنها، پروتزی که مناسب است را پیشنهاد میدهد، زیرا باید زیبایی شناسی در این نوع جراحی رعایت شود و سایز سینه با سایر اندامهای بدن مطابقت داشتهباشد.
این پروتزها برای خانمهایی که دارای بافت کمی در ناحیه سینه خود هستند در پشت ماهیچه قرار میگیرد اما برای افرادی که قصد دارند تا افتادگی سینه را جبران کنند در زیر پوست و روی ماهیچه قرار میگیرد
3.نحوه جراحی سینه و محل قرارگیری پروتز سینه
ایمپلنتی که برای جراحی پروتز سینه استفاده میشود از یک ماده سیلیکونی با بافت نرم و انعطاف پذیر تشکیل شده که بسیار به بافت سینه شبیه است. پروتزها اشکال مختلفی دارند که از جمله آن ها میتوان به پروتز اشکی شکل و یا دایرهای اشاره کرد که انتخاب آن بسته به فرم سینه دارد.
پروتزهای دایره ای: برای افرادی مناسب است که خواهان داشتن سینههای برجسته هستند.
پروتز اشکی شکل: حالت طبیعی دارد و معمولا بانوان تمایل بیشتری به این نوع پروتزها دارند.
پروتز سینه اشکی همچنین مطابق با شکل پروتزها، برشها ایجاد میشود که میتواند زیر سینه، زیر هاله سینه و یا زیر بغل باشد. محل برش ها برای جایگذاری پروتز سینه انواع مختلف جنس پروتز سینه پروتزها و یا ایمپلنتها از نظر جنس انواع مختلفی دارند و در کل به سه دسته تقسیم میشوند:
پروتزهای سالینی (آب نمکی) این نوع پروتزها حاوی آب نمک استریل شدهاند و معمولا برای افرادی که بالای 18 سال سن دارند استفاده میشود. در صورت پارگی این پروتزها، محلول داخل آن توسط بدن جذب میشود.
پروتزهای سیلیکونی این پروتزها حاوی ژل سیلیکوناند و به دلیل طبیعیتر بودن آن، طرفداران بیشتری دارد. از آنجایی که این پروتزها حالت انعطاف بیشتری دارند نیاز به برش کوچکتری برای جایگذاری آن است و جلوه زیباتری نیز به بدن میدهد. در صورت پارگی این نوع ایمپلنتها، مواد از داخل آن خارج نمیشود، اما برای احتیاط باید به صورت مداوم نزد پزشک ویزیت شوید تا در صورت نیاز تعویض گردد.
پروتزهای ثابت این پروتزها نسبت به سایر موارد هزینه بالاتری دارد اما مزیتهای آن نیز بیشتر است. در این نوع پروتز اگر پارگی رخ دهد تغییری در ظاهر آن ایجاد نمیشود و فرم سینه تغییر محسوسی نمیکند. اما برای قرار دادن آن نیاز به برش بزرگتری دارد.
محل قرارگیری پروتز سینه روی عضله یا زیر عضله سینه یک بحث تخصصی و جراحی است و محل قرارگیری آن بسته به بستر پذیرش پروتز مشخص می گردد. عوامل مختلفی در انتخاب محل قرارگیری پروتز نقش دارند که این عوامل عبارت است از:
سن
وضعیت پوست
وضعیت تصمیم گیری آینده (اقدامات بارداری)
شغل
و …
هر کدام این پارامتر ها تعیین می کند نوع، سایز و محل قرارگیری پروتز به چه صورت باشد.
4.کاندید مناسب برای جراحی پروتز سینه چه کسانی هستند؟
خانمهایی که به طور طبیعی و ارثی دارای سینههای کوچکی هستند. بانوانی که بر اثر سرطان بخشی از بافت سینه آنها برداشته شدهاست. بانوانی که به دلیل افزایش سن و یا دلایل دیگری مانند بارداری و یا شیردهی دچار افتاذگی در سینههای خود شدهاند. و در نهایت باید گفت که این جراحی برای بانوانی مناسب است که در شرایط جسمی سالمی به سر میبرند و انتظارات واقع بینانه و منطقی از نتیجه جراحی دارند.
5.جراحی پروتز سینه و ماندگاری آن چقدر است؟
پروتزهای سینه دائمی نیستند و پس از گذشت چند سال باید تعویض گردند. به همین علت باید سالیانه معاینات لازم را انجام دهند تا از فرسوده نشدن پروتز اطمینان حاصل کنند. ماندگاری این پروتزها به عوامل مختلفی بستگی دارد که از جمله آنها میتوان به جنس و کیفیت آن اشاره کرد. معمولا ایمپلنتها با رعایت مراقبتهای لازم در حدود 8 تا 15 سال ماندگاری دارند و پس از آن بایستی تعویض گردند
6.جراحی، پروتز سینه و بارداری
یکی از سوالات رایج در خصوص بارداری و شیردهی پس از جراحی پروتز سینه می باشد که جالب است بدانید این جراحی زیبایی اختلالی در بارداری و شیردهی برای فرد ایجاد نخواهد کرد ولی در صورتی که در زمان شیردهی عفونت رخ دهد احتمال دارد که این عارضه بر روی پروتز تاثیر بگذارد و موجب سفت تر شدن آن شود.
در حالت کلی پروتز سینه با بارداری ارتباطی ندارد. اما در خصوص شیردهی گفتنی است که انجام جراحی پروتز سینه سبب ایجاد مشکلاتی نظیر از بین رفتن غدد شیری و ترشحات شیری نمی شود.
در صورت آنکه زمان شیردهی با عفونت مواجه نشوید پروتز ایجاد مشکل نخواهد کرد، اما اگر مبتلا به عفونت شیردهی شوید به ویژه در پروتز های که مستقیم زیر نسج پستان قرار گرفته اند، ممکن است پروتز دچار مشکل شود. عارضه دیگری که احتمال دارد شیردهی روی پروتز سینه تاثیر بگذارد، افتادگی و تغییر فرم سینه خواهد بود. معمولا این نوع عارضه در پروتز های که در زیر نسج پستان قرار گرفته اند بیشتر دیده می شود و یک عارضه طبیعی است.
بنابراین با پروتز می توان شیردهی انجام داد و گاهی ممکن است شیردهی سبب تاثیر سوء روی پروتز شود و سبب تغییر بسیار کمی در فرم سینه ایجاد نمایید.
7.اقدامات قبل و بعد از جراحی پروتز سینه چیست؟
در صورتی که مبتلا به بیماری خاص هستید و یا داروی خاصی را مصرف میکنید این مسئله را حتما باید در زمان مشاوره با پزشک معالج خود در میان بگذارید.
حداقل یک ماه قبل از جراحی از مصرف دخانیات و یا الکل خودداری کنید و مصرف آن را قطع نمایید.
از مصرف داروهایی مانند قرصهای آسپرین و داروهای ضد انعقاد حداقل دو هفته قبل از جراحی خودداری کنید. آزمایشات لازم که توسط پزشک تجویز شده است را انجام دهید نتیجه آن را در زمان جراحی با خود با همراه داشته باشید. مراقبت های بعد جراحی پروتز سینه
به مدت 2 الی 3 روز بعد از جراحی استراحت کنید و از انجام فعالیتهای سنگین خودداری کنید. پس از این مدت هر روز زمانی را برای پیاده روی اختصاص دهید.
در صورتی که پزشک برای شما داروهایی را تجویز کرده است آنها را به موقع مصرف کنید. کبودی و ورم بعد از جراحی طبیعی بوده و بعد از مدتی کاملا از بین میروند، اما اگر تمایل به کاهش سریع تر آن دارید می توانید از کمپرس یخ استفاده کنید. به مدت حداقل دوهفته بعد از جراحی مصرف نمک را در غذاهای خود کاهش دهید.
8.عوارض پروتز سینه چیست؟
جراحی پروتز سینه یکی از کم عارضه ترین و بی خطرترین جراحی های زیبایی است. علاوه بر این، در صورتی که جراحی نزد یک پزشک با تجربه و متخصص انجام شود عوارض آن به شدت کاهش مییابد. از عارضه بعد از عمل میتوان به کبودی و ورم بعد از جراحی اشاره کرد که کوتاه مدت است و بعد از گذشت چند روز کاملا از بین میرود و جای نگرانی ندارد
برای مطالعه بیشتر در خصوص پوتز سینه کلیک کنید.
9-چرا افراد به دنبال جراحی پروتز سینه هستند؟
افراد به دلیل داشتن سینه های بزرگ تر و بهبود فرم سینه ها، خواهان جراحی پروتز سینه هستند.
نکته ای که وجود دارد این است که سینه ها در حالت طبیعی و به مرور زمان و یا بعد از بارداری، شیردهی و یا تغییرات وزن، حالت افتاده ای پیدا می کنند و از حجم آن ها کاسته می شود که پروتز سینه می تواند به حجم دهی بیشتر سینه ها کمک کند.
در برخی خانم ها، یکی از سینه ها از دیگری کوچک تر است و انجام جراحی پروتز سینه می تواند به حفظ تعادل اندازه سینه ها کمک کند.
10-جراحی لیفت سینه و پروتز
در صورتی که میزان افتادگی سینه خفیف باشد، جراحی پروتز سینه می تواند موثر باشد. اگر سینه حالت افتاده ای پیدا کرده باشد و سایز سینه ها مناسب باشد، جراحی بالا کشیدن سینه بدون نیاز به پروتز انجام می شود که اصطلاحا ماستوپکسی نام دارد.
در طول این جراحی، نوک سینه به سمت بالا کشیده می شود و پوست و بافت سینه از طریق ایجاد برشی در اطراف هاله قهوه ای رنگ و زیر سینه ها کشیده خواهد شد. در برخی موارد، نیاز است هر دو روش لیفت و پروتز، به طور همزمان و یا جدا از هم انجام شوند.
11-برش در جراحی پروتز سینه
برش در طول جراحی پروتز سینه به سه طریق انجام می شود که عبارت است از:
خط برش زیر پستان
این نوع برش در تمامی موارد راحت و بدون عارضه خواهد بود و معمولا پروتز های که از طریق برش زیر سینه قرار می گیرند، با کمترین اسکار همراه خواهند بود.
خط برش دور هاله
این نوع برش در افرادی که هاله بزرگی دارند اما تمایل داشته از پروتز های کوچکی استفاده نمایند، مناسب خواهد بود اما اختلالی همچون کم شدن حس نوک سینه به صورت موقتی برای فرد ایجاد خواهد شد.
خط برش زیر بغل
این نوع برش به نسبت دیگر جراحی ها سخت خواهد بود و نیاز به اسکوپی داشته و برای پروتزهای کوچک مناسب است. در مواردی این نوع برش برای مخفی کردن جدی خطر بخیه برای افراد کلوئید ساز استفاده می شود. همچنین بهتر است بدانید که پروتز های که از طریق برش ناحیه زیر بغل در سینه قرار داده می شوند بایستی اندازه کوچکی داشته باشند.
12-آیا پروتز سینه موجب سرطان می شود؟
پروتزهای مورد تایید FDA امریکا به هیچ عنوان سبب ابتلا به سرطان پستان نخواهد شد. به طور معمول افرادی که پروتز سینه را انجام می دهند، می توانند ماموگرافی انجام دهند اما تشخیص کمی با مشکل همراه خواهد بود و در چنین زمان های می بایست به مراکز خاصی مراجعه نمایید اما قابل توجه است که از دیگر روش های تشخیصی سرطان پستان انجام سونوگرافی و MRI می باشد.
در صورت ابتلا به سرطان وجود پروتز گاها دردسر ساز خواهد بود و هنگام انجام بیوپسی سوزنی امکان سوراخ شدن پروتز وجود دارد، همچنین در صورت نیاز به انجام درمان هایی همچون رادیوتراپی امکان سفت شدن و پس زدن پروتز وجود خواهد داشت.
برخی از افراد بر این باورند که انجام جراحی زیبایی سینه اعم از پروتز و لیفت سینه سبب ایجاد سرطان می گردد. در حقیقت پروتز های مورد استفاده در کشور ایران دارای مجوز های مورد تایید وزارت های ایران و آمریکا است و طبق تحقیقات گسترده ای که انجام شده است استفاده از این نوع پروتزها از لحاظ سرطان زایی مضر نیستند و سبب ایجاد سرطان پستان نمی شوند.
در موارد بسیار نادر در دنیا یک نوع سرطان ناشی از پروتز گزارش شده است که این نوع سرطان تنها به دلیل پروتز سینه و در جدار کپسول پروتز ایجاد می شود و این نوع سرطان به هیچ عنوان کشنده نیست و با برداشتن پروتز و کپسول آن قابل درمان خواهد بود. در نهایت بگوییم، پروتز هایی که دارای مجوز رسمی هستند سبب ابتلا به سرطان نخواهد شد.
بهترین جراح سینه در تهران
با انتخاب به جا بهترین جراح سینه در تهران میتوانید ظاهر سینههای خود را بهبود دهید. گاهی بر اثر افزایش سن در خانمها و یا عوامل دیگری مانند بارداری و شیردهی، سینهها دچار افتادگی وحتی عدم تقارن میشود و یا در برخی دیگر به دلایل ارثی بافت ماهیچهی کمی در این ناحیه وجود دارد، از این رو به دنبال روشی کم خطر برای افزایش سایز سینه خود و یا اصلاح فرم آن را هستند و یا به علت بزرگی بیش از حالت استاندارد تصمیم در کوچیک کردن دارند.
ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با روش جراحی زیبایی سینه بیشتر آشنا کنیم تا بتوانید با کمک پروتز و یا ایمپلنت به فرم دلخواه خود برسید.
دیدگاه خود را برای ما ارسال کنید