🏠 صفحه اصلی 👈 مطالب آموزشی 👈 بالا کشیدن سینه: علل افتادگی سینه

بالا کشیدن سینه: علل افتادگی سینه

بالا کشیدن سینه: علل افتادگی سینه

یکی از دلایل افتادگی سینه افزایش سن است. با بالا رفتن سن و نیروی جاذبه، بافت سینه به طور طبیعی کمی انعطاف‌پذیری خود را از دست می‌دهد.

یکی از دلایل افتادگی سینه افزایش سن است. با بالا رفتن سن و نیروی جاذبه، بافت سینه به طور طبیعی کمی انعطاف‌پذیری خود را از دست می‌دهد و به طور فزاینده‌ای کم می‌شود. از دیگر دلایل افتادگی سینه می‌توان به بارداری و شیردهی اشاره کرد. در این بازه، سینه‌ها کشش یافته و دچار افتادگی می‌شوند. کاهش وزن نیز یکی دیگر از دلایل افتادگی سینه در خانم‌ها می‌باشد. زنانی که وزن قابل توجهی از دست می‌دهند، معمولاً با کاهش حجم سینه همراه است و در نهایت به تغییر شکل اولیه سینه منجر می‌شود. در نهایت ژنتیک نیز در افتادگی بافت سینه در زنان نقش دارد.

جراحی لیفت سینه برای چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟

  • کسانی که نوک سینه‌های آنها به سمت پایین است.
  • کسانی که نوک سینه‌ها یا منحنی که در زیر سینه قرار می‌گیرند.
  • کسانی که سینه‌های نامتقارن دارند.
  • سینه‌هایی که به صورت کشیده هستند و تمایل دارند گرد به نظر برسند.

روش انجام جراحی لیفت سینه

لیفتینگ هلالی

این تکنیک اغلب برای زنانی که سینه کوچک دارند، استفاده می‌شود. در این روش یک برش کوچک به نیمه اطراف نیمه بالای لبه سینه زده می‌شود. لیفتینگ هلالی اغلب هنگامی که یک بیمار در معرض یک روش فیلینگ سینه قرار می‌گیرد نیز انجام می‌شود. این تکنیک باعث کم شدن زخم‌ها می‌شود.

لیفتینگ گرد

این روش برای سفتی خفیف تا متوسط در سینه مؤثر است. یک برش دایره‌ای در اطراف لبه آرئولار (نوک سینه) اجرا می‌شود و مانند لیفتینگ هلالی اغلب در عمل جراحی افزایش سایز سینه انجام می‌شود. این لیفتینگ همچنین می‌تواند در کاهش سایز آرئولار مفید باشد. زخم در اطراف لبه آرئولار قرار دارد اما در طول زمان محو می‌شود.

لیفتینگ لنگری

سه خط برش شامل برش دور هاله و برش عمودی از هاله سینه تا چین طبیعی زیر سینه و برش افقی به موازات چین زیر سینه تشکیل شده است. این روش با بیشترین میزان برش جراحی همراه است. در زنانی که افتادگی شدید سینه و همچنین افتادگی نوک سینه دارند و با روش‌های قبلی نتایج مطلوب به دست نمی‌آید، این روش به کار می‌رود. این روش برای انجام همزمان لیفت سینه با کوچک کردن آن انجام می‌شود، و جراح قادر به حذف مقدار قابل توجهی از پوست اضافه و کاهش بافت سینه است.

مراقبت بعد از لیفت سینه

  • به هنگام خوابیدن به گونه‌ای دراز بکشید که سرتان از دیگر نقاط بدن بالاتر باشد تا فشاری به بدنتان وارد نشود.
  • بعد از ۲ روز می‌توانید حمام کنید، زمانی که ابزار تخلیه خون و مایعات که به بدن متصل شده برداشته شود. بهتر است به هنگام حمام کردن از یک همراه کمک بگیرید تا حمام کردن برایتان آسان‌تر باشد.
  • استفاده از استخرهای عمومی و وان تا ۲ ماه ممنوع است.
  • بهتر است محل جراحی شده را به صورت مداوم ضد عفونی کنید. این کار را می‌توانید با دستمال تمیز ضد عفونی کنید.
  • استفاده از سوتین‌های فنر دار یا سیم دار ممنوع است. استفاده از سوتین طبی تا ۲ ماه از آفتاب گرفتن خودداری کنید. اطراف زخم‌های‌تان را نرم نگه دارید.

اسکار یا جای زخم بعد از عمل لیفت سینه

یکی از نگرانی‌های افراد در خصوص انجام عمل لیفت سینه، ماندگار بودن جای زخم‌ها یا اسکار است. اگر چه عمل بالا کشیدن سینه قاعدتاً سبب ایجاد اسکار می‌شود، اما جای زخم‌ها در صورت مراقبت‌های صحیح پس از عمل آنقدر مشخص نیست و جای نگرانی از بابت آن وجود ندارد. بهترین راه برای پیشگیری از ایجاد اسکارهای بزرگ، انتخاب بهترین جراح زیبایی سینه است که تجربه زیادی در عمل‌های مختلف لیفت سینه دارد. در انتخاب پزشک خود دقت لازم را به عمل آورید زیرا گاه انتخاب یک پزشک صرفاً به دلیل صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌تواند نتایج جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد. برای کاهش اسکارهای ناشی از ماستوپکسی، می‌توانید از روش‌های خانگی مانند ماساژ محل زخم با استفاده از لوسیون‌ها و کرم‌های مخصوص و ضد آفتاب‌های استاندارد استفاده کنید. علاوه بر این، انجام مراقبت‌های پس از عمل مانند پرهیز از مصرف دخانیات و پرهیز از انجام فعالیت‌های سنگین می‌تواند به بهبودی هرچه بهتر و سریع‌تر اسکارها کمک کند.

اشتراک گذاری:

❓ پرسش خود را بنویسید

📒 پرسش و پاسخ

🥇 اولین پرسش را شما ارسال کنید

کلیه حقوق این سایت متعلق به دکتر رقیه جلیلی می‌باشد.

طراحی سایت 🌐 فرید عقیلی